Termovizijska kamera Bullard TXS™
Termovizijska kamera Bullard TXS™
Termovizijska kamera Bullard TXS™
Termovizijska kamera Bullard TXS™
Termovizijska kamera Bullard TXS™

Termovizijska kamera Bullard TXS™

Bullard TXS™ termovizijska kamera za vsak gasilski oddelek, dostavljena po neverjetni ceni. Predstavljamo cenovno najugodnejšo termovizijsko kamero na trgu, za sprejemanje pravih odločitev v ekstremnih razmerah, zagotavlja izjemno kakovost, sliko pa v kompaktni in lahki obliki 0,75 kg. Bullard TXS termovizijska kamera je vaša najboljša rešitev, če je vaš proračun, kakovost in uspeh, bistvenega pomena.’

ZA CENO, PREDSTAVITEV SE OBRNITE NA prodaja@bo2-mega.si ALI PA NAS POKLIČITE.

 

Šifra: 2024162 Kategorije: ,
3-5 kosov 3%
5-9 kosov 5%
10+ kosov 10%

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Opis

LAHKA IN INTUITIVNA kamera, težka samo 0,75 kg, Bullard TXS termovizijska kamera postaja bistvena oprema za vsako gasilsko enoto. TXS je bila zasnovana za enostavno uporabo, upravljanje z enim gumbom, ergonomsko zasnovo in velikostjo, zaradi katere jo je zelo enostavno nositi. TXS vam daje vse bistvene informacije, ki jih potrebujete, ne da bi vas z njo dodatno obremenjevali pri delu.

JASNA SLIKA Z ENIM DOTIKOM Z lahko berljivim 3,5-palčnim zaslonom z jasno ločljivostjo 320 x 240 slikovnih pik Bullard TXS termovizijska kamera ponuja jasno sliko za vse podrobnosti in požarni napad. Enostavno upravljanje z enim gumbom pomeni, da lahko gasilci zlahka dobijo jasno sliko, ki jo potrebujejo, brez dodatne zapletenosti za uporabnika.

INOVATIVNE MOŽNOSTI POLNJENJA Imejte baterije vedno pripravljene s priročnim in robustnim polnilnikom za vgradnjo v tovornjak TXS, ki lahko hkrati polni dve bateriji, ali dve kameri ali eno od vsakega.

BOLJŠI V BOJU Z OGNJEM, TXS termovizijska kamera je bila zasnovana v Švici v sodelovanju z evropskimi gasilskimi enotami. Kot vse Bullard termovizijske kamere je tudi TXS robustna, izdelana za najzahtevnejše situacije in ponuja petletno garancijo.